Support

Korisi on tyhj Ava

Korisi on tyhj
Kassall

TIETOSUOJASELOSTE  

HENKILÖTIEDOT

INONESTORE kunnioittaa yksityisyyttäsi ja pyrkii jatkuvasti suojelemaan henkilötietojasi. Henkilötietosuojaa koskevien lakien ja asetusten seuraaminen on aina INONESTORE:n tavoite. Tämä seloste auttaa sinua muun muassa ymmärtämään, mitä tietoja INONESTORE kerää ja miten tietoja käytetään. Kun hyväksyt sivuston käytännöt ostoksia tehdessäsi tai tietoja luovuttaessasi, annat suostumuksen tietojesi käsittelyyn alla esitetyn mukaisesti.

Konfektionsagenten i Borås AB, ("INONESTORE" / "me"), 556941-2934, Göteborgsvägen 8, 504 35 Borås on henkilötietovastuussa henkilötietojesi käsittelystä.

 

 

 

NÄITÄ HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME!

Käsittelemme niitä henkilötietoja, jotka annat tai olet antanut meille, tai joita olemme keränneet sivustolla evästeiden avulla. INONESTORE:n käsittelemiä henkilötietoja ovat nimesi, henkilötunnuksesi, sähköpostiosoitteesi, osto-, maksu- ja tilaushistoriasi, toimitusosoitteesi, IP-osoitteesi ja puhelinnumerosi.

 

 

 

NÄIN VOIMME KÄYTTÄÄ HENKILÖTIETOJASI!

Tietoja voidaan käyttää tunnistamiseen, suoramarkkinointiin, asiakastutkimuksiin, uutiskirjeisiin sekä tilastointitarkoituksiin. Lisäksi tietoja voidaan käyttää postin, tekstiviestien ja sähköpostin lähettämiseen sekä markkinointiin puhelimitse, jos et ole kieltänyt tätä. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa ja kieltää sinuun asiakkaana kohdistuvan markkinoinnin.

Tietoja voidaan edelleen käyttää ostotottumusten analysointiin, tarkoituksena tarjota sinulle oleellista tietoa ja markkinointia sekä parantaa sivustoa, maksuratkaisuja ja -prosesseja.

Henkilötietoja voidaan tällöin yhdistää myös muista rekistereistä, esimerkiksi luottotietorekisteristä saatujen tietojen kanssa.

Myös henkilötunnustasi käsitellään oston yhteydessä maksu- ja luottoyritysten toimeksiantona (tai niiden vaatimusten vuoksi) luottotietojen tarkistamiseksi.

Tietojen käyttöön voi kuulua niiden yhdistämistä muiden rekistereiden kanssa. Niitä voidaan myös yhdistää tai jakaa viranomaisten tai yhteistyökumppaneidemme kanssa – esimerkiksi painatusta tai jakelua varten – sekä maksunvälittäjien ja luottoyritysten kanssa maksua tai luottotietojen tarkistusta varten. INONESTORE noudattaa tällaisissa tilanteissa aina suurinta varovaisuutta.

Hyväksymällä Sivuston käytännöt oston tai tietojesi antamisen yhteydessä, annat luvan henkilötietojesi siirtämiseen ETA:n ulkopuoliseen maahan.

Jos INONESTORE:n toiminta myydään kokonaan tai osittain, tai se yhdistetään toisen toiminnan kanssa, voidaan henkilötiedot luovuttaa meidän neuvonantajallemme, mahdolliselle ostajalle ja tämän neuvonantajalle sekä eteenpäin toiminnan uudelle omistajalle.

INONESTORE käyttää Googlen mainospalveluita. Voit lukea lisää Googlen suorittamasta tietojen keräämisestä, jakamisesta ja käytöstä täällä. 

 

 

 

NÄIN SUOJAAMME HENKILÖTIETOSI

Meillä on käytössämme useita turvallisuustoimenpiteitä, joiden avulla pidämme henkilötietosi varmassa tallessa: Käyttämämme turvallisuuskäytännöt ja tekniset sekä organisatoriset toimenpiteet, esimerkiksi selaimen varmennetekniikka, suojaavat henkilötietojasi. Suojaa tuovat ja luvatonta pääsyä verkostoomme estävät asianmukaiset palomuurit sekä virustorjuntaohjelmat. Pääsy henkilötietoihin on rajattu ja vaatii henkilökunnalta tunnistautumista.

INONESTORE:lla on lisäksi käytössään muun muassa SSL (Secure Socket Layer), joka on turvallisen tiedonsiirron internetissä (tai muissa tietoverkoissa) mahdollistava protokolla. Sinun on asiakkaana tarkistettava, ettei SSL ole kytketty pois päältä verkkoselaimesi asetuksista. Käyttämämme yksisuuntainen salaus estää maksu- tai luottokorttinumerosi luvattoman tarkastelun.

 

 

 

KUINKA KAUAN HENKILÖTIETOJASI SÄILYTETÄÄN?

Jos olet hyväksynyt INONESTORE:n asiakkaaksi/jäseneksi rekisteröitymisen, tietojasi säilytetään siihen asti, kunnes perut asiakkuutesi/jäsenyytesi. Voit tehdä tämän milloin tahansa. Jos et ole rekisteröitynyt asiakkaaksi/jäseneksi, säilytetään tietojasi lain vaatiman ajan tai kunnes INONESTORE on täyttänyt velvoitteensa sinua kohtaan – esimerkiksi toimitusta ja takuuta koskien.

Tietojasi ei kuitenkaan koskaan säilytetä pidempään kuin mitä voimassa olevassa henkilötietolaissa on säädetty.

 

 

 

HENKILÖTIETOJESI TARKASTELU, PÄIVITTÄMINEN JA KORJAAMINEN

Sinulla on voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaan oikeus kerran kalenterivuodessa saada tietää maksutta, mitä henkilötietojasi on käsitelty riippumatta siitä, miten ne on kerätty. Jos haluat saada nämä tiedot, sinun on lähetettävä meille kirjallinen pyyntö. Pyyntö on voimassa olevan henkilötietolain mukaan lähetettävä postissa allekirjoitettuna Sivustolla ilmoitettuun osoitteeseen. Sitä ei siis voi lähettää sähköpostitse.

INONESTORE haluaa varmistua siitä, että henkilötietosi ovat oikein ja ajan tasalla. Jos jokin INONESTORE:lle ilmoittamistasi tiedoista – esimerkiksi sähköpostiosoite, nimi tai maksutieto – muuttuu tai jos haluat irtisanoa käyttäjätilisi, pyydämme ystävällisesti sinua ilmoittamaan INONESTORE:lle oikeat tiedot sähköpostin välityksellä. Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojen korjaamista, sulkemista tai poistamista milloin tahansa.

Henkilötietojasi ei käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin, jos olet kieltänyt tällaisen käytön. Sinulla on oikeus perua suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa. Peruutuksen voi rajoittaa koskemaan vain osaa henkilötietojen käytöstä, esimerkiksi suoramarkkinointia.

 

 

 

LINKIT

Sivustolla voi olla linkkejä toisille verkkosivuille. Nämä Tietosuojakäytännöt koskevat ainoastaan Sivustoa. Kun siirryt toiselle verkkosivustolle, tulee sinun lukea tällä kyseisellä sivustolla käytössä oleva henkilötietokäytäntö. Huomaa, ettei INONESTORE vastaa henkilötietojesi käsittelystä muilla verkkosivustoilla.

Muutokset Tietosuojakäytäntöihin

INONESTORE pidättää oikeuden tehdä näihin Tietosuojakäytäntöihin muutoksia milloin tahansa ja siinä määrin, kun niitä tarvitaan häiriöiden korjaamiseksi tai uusien lakisääteisten tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi. Kaikki näihin Tietosuojakäytäntöihin tehtävät muutokset julkaistaan Sivustolla.

 

 

 

EVÄSTEET

MITÄ EVÄSTEET OVAT?

INONESTORE:n verkkosivusto käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan vierailijan tietokoneelle. Niiden avulla on mahdollista seurata, mitä vierailija tekee Sivustolla.

Evästeitä on olemassa kahta päätyyppiä: 1) pysyvä eväste pysyy vierailijan tietokoneella määrätyn ajan. 2) istuntokohtainen eväste tallennetaan tietokoneen muistiin väliaikaisesti siksi ajaksi, jonka vierailija viettää internetsivuilla. Istuntokohtaiset evästeet katoavat, kun suljet selaimesi.

 

 

 

KUINKA KÄYTÄMME EVÄSTEITÄ SIVUSTOLLA?

INONESTORE käyttää evästeitä Sivuston käytettävyyden parantamiseksi; esimerkiksi mukauttamalla Sivuston käyttäjän toiveiden, valintojen ja mielenkiinnon kohteiden mukaiseksi; auttamalla sinua seuraamaan, mitä tuotteita olet kerännyt ostoskoriisi; mahdollistamalla ostosten hallinnoinnin; varmistamalla, että käyttäjä on kirjautunut sisään Sivustolle ja välttää näin sisäänkirjautumisen jokaisella sivulla uudelleen; mukauttamalla palveluitamme niin, että näet sinulle hyödyllisiä mainoksia ja mahdollistamalla meille velvoitteidemme täyttämisen ostotapahtumasi yhteydessä.

Pysyviä evästeitä käytetään muun muassa henkilökohtaisten asetustesi tallentamiseen INONESTORE:lle niin, ettei sinun esimerkiksi tarvitse tehdä samoja valintoja aina Sivustolla vieraillessasi. Niitä käytetään myös tietojen ja markkinoinnin mukauttamiseen, jotta nämä olisivat sinulle mahdollisimman hyödyllisiä. Istuntokohtaisia evästeitä käytetään muun muassa Sivuston käyttöön liittyvien tilastojen keräämiseen.

Hyväksymällä INONESTORE:n yleiset ehdot ja/tai nämä Tietosuojakäytännöt ja käyttämällä INONESTORE:n verkkosivustoa, annat luvan evästeiden käyttöön tässä ilmoitetulla tavalla. Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, voit ottaa ne pois käytöstä internetselaimesi turvallisuusasetuksissa. Voit myös valita, että sinulta kysytään lupaa aina, kun INONESTORE:n sivusto yrittää tallentaa evästeen tietokoneellesi. Myös aiemmin tallennettujen evästeiden poistaminen on mahdollista selaimessasi – lisätietoa löydät internetselaimesi ohjesivuilta. Voit myös milloin tahansa poistaa evästeitä manuaalisesti kovalevyltäsi.  

 

 

 

KUINKA EVÄSTEET SAA POIS?

Jos haluat lopettaa evästeiden käytön, voit estää ne internetselaimesi asetuksista. Voit myös valita, että sinulta kysytään lupaa aina, kun INONESTORE:n sivusto yrittää tallentaa evästeen tietokoneellesi. Lisäksi voit poistaa aiemmin tallennettuja evästeitä.

Se, miten evästeiden poistaminen tapahtuu, riippuu käyttämästäsi internetselaimesta.

Huomaathan, että jos päätät olla käyttämättä evästeitä, osa sivustosta toimii rajoitetusti. Et voi esimerkiksi tehdä ostoksia.